Til startsiden

Nettstedet www.flommer.no

Bli med på en spennende reise langs vassdrag rundt omkring i landet og lær om alt fra Storofsens herjinger på Østlandet til stengselsfiske i Tana. www.flommer.no er en variert og lærerik reise langs noen av Norges elver. Nettstedet fokuserer på flom, natur, historie og kultur

Innholdet presenteres gjennom filmer, animasjoner, bildeserier og spennende oppgaver og artikler. Stoffet er beregnet for skoleelever fra 5. - 7. årstrinn, men aldersgrupper utover denne vil også ha glede av nettstedet. Vi ønsker at nettstedet skal være et bidrag til prosjektarbeid og undervisning i skolen.

Slik er nettstedet bygd opp
Kartet på forsiden viser vei til vassdragene. For hvert vassdrag er det laget en egen startside med mye spennende materiale. Her finnes også ulike oppgaver som elevene kan prøve seg på. En egen «Idebank for lærere» med stor variasjon i oppgaver til bruk i undervisningen er også utviklet. Denne ligger på nettstedets forside og oppgavene er utarbeidet med kompetansemål etter 7. årstrinn.

www.flommer.no er et samarbeid mellom Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) og Norsk Skogmuseum. Skogbrukets Kursinstitutt på Biri har vært teknisk konsulent og samarbeidspart for utvikling av nettstedet.
Til startsiden

Til NVEs nettsted

Norges vassdrags- og energidirektorat

Til Skogmuseets nettsted

Til startsiden

Nyttige linker   |   Om nettstedet